fbpx

Cart

Душ кабина или вана? Какво е по-добре да изберете?

Модерна вана | baccabg.com

Душ кабина или вана? Какво е по-добре да изберете?

by adminbacca |November 17, 2022 | Blogs

Започвайки процеса на планиране на стаите, независимо дали става въпрос за апартамент в нова сграда, изграждане на селска вила или основен ремонт, още на първите етапи ще трябва да се изправите пред важен въпрос : как ще изглежда банята?

Душ или вана – какво да изберем

Модерна вана | baccabg.com

Дали ще бъде класическа баня или модерна душ кабина?

Или може би ще е възможно да се разделят две бани? Или обратното, в една просторна стая ще можете да инсталирате както свободностояща вана, така и душ кабина? Още на етапа на проектиране от този избор ще зависи не само оформлението на самите помещения, но и характеристиките на захранващите линии на комуникационните системи и по-нататъшната работа с тях. Ето защо е толкова важно да проучите задълбочено различните варианти и след като претеглите всички плюсове и минуси, да вземете добре обмислено и ясно решение, от което до голяма степен ще зависи комфортът на бъдещия ви живот в нова къща.

Традиционна баня.

Какви са неговите предимства? Обемните големи вани традиционно се инсталират в бани от много десетилетия. Но ако по-рано можеха да бъдат дървени шрифтове, след това монотонни чугунени и поцинковани вани, днес акрилни, стоманени и дори каменни вани са истински дизайнерски творения, които удивляват с разнообразие от форми и размери. Водните процедури се превръщат в релаксиращ SPA. Банята, която първоначално е била предназначена за хигиенни процедури, често се използва за релаксация и възстановяване на жизнеността. Вземете си гореща вана с ароматна пяна на тишина и спокойствие – какво по-хубаво след тежък и напрегнат работен ден?

 

 

 

В допълнение, модерните модели вани с вграден хидромасаж ви позволяват да извършвате подобие на SPA процедури, без да напускате дома си.

вана цена | baccabg.com

Ваната е най-добрият избор за къпане на деца. За всяко дете вечерното къпане вече не е свързано с хигиена, а с любимите водни игри, мини-плуване в собствения им малък басейн и ежедневен релаксиращ ритуал преди лягане. Бебетата се учат да плуват в домашни бани, а децата в предучилищна възраст се наслаждават на играта с пяна и мехурчета.

Да, и можете просто да измиете наистина мръсно дете от главата до петите само във ваната. Ваната е практична и многофункционална. Голяма вана може да изпълнява куп различни функции и да бъде много практична в ежедневието. Въпреки наличието на пералня във всеки дом, все още има много причини да използвате баня за пране, независимо дали става въпрос за много деликатни тъкани, които са страшни да се доверите на машината, или обратното, тежки обемисти продукти, изработени от плътни материали: одеяла , завеси или връхни дрехи.

Всеки, който има домашни любимци – котки и кучета от средни и големи породи, също няма да мине без баня, в която е най-удобно да се къпят животни. И дори стайните растения се нуждаят от редовно овлажняване и душ, който, без да наводнява цялата стая с вода, също е най-добър в резервоара за вана. Почистването и поддържането на всяка вана в перфектно състояние е много лесно и просто, веднъж седмично използвам почистващ препарат, който е подходящ за вида на вътрешната облицовка на купата.

Share this post:

Leave a Reply

Your email address will not be published.