fbpx

Cart

Как да изберем джакузи

Джакузи купи от Bacca

Как да изберем джакузи

by adminbacca |September 15, 2021 | Blogs

Дните, когато горещите вани бяха символ на богатство и лукс, отминаха. Сега много хора могат да си позволят такива устройства, защото производителите са започнали да произвеждат продукти за широк кръг купувачи. Асортиментът е толкова голям, че всеки клиент може да избере правилната опция, просто трябва да знаете как да го направите. Първата стъпка е да определите бюджета си. Няма смисъл да избирате сред бани, които не можете да си позволите. Джакузито се предлага както в евтини, така и в луксозни варианти. Така например, хидромасажните вани с джакузи са подходящи преди всичко за любителите на лукса и скъпите неща. Когато определяте бюджета не забравяйте, че ще трябва да похарчите определена сума за инсталиране на устройството, което е необходимо, за да се обадите на водопроводчик.

Избор на хидромасажна вана по форма и размер.

Трябва да решите какъв размер и форма трябва да бъде устройството. Тъй като джакузитата се инсталират по -често в бани, които уви, не винаги имат голяма площ, важно е да се определи колко място може да заема такова оборудване. Колкото по -тясна е стаята, толкова по -компактна трябва да бъде горещата вана. Обърнете внимание на още нещо: за малка стая правоъгълните и ъглови модели ще бъдат най -добрият вариант, тъй като те „изяждат“ най -малкото пространство. Кръгли, овални, асиметрични продукти често се инсталират по -близо до центъра и изискват голяма площ.

Избор на хидромасажна вана по качество

Много е важно да се оцени качеството на устройството. Препоръчително е да закупите джакузи от известни производители, за да не направите грешен избор. Компании с отлична репутация правят много висококачествени, надеждни и издръжливи продукти, освен това често ги предлагат на достъпни цени. Не си струва да купувате евтина вана, чието качество е под въпрос. Ремонтът и подмяната на устройството ще отнемат много време и пари, така че в крайна сметка малките спестявания ще се превърнат в сериозни разходи.

Избор на хидромасажна вана по дюзи и оборудване

Не забравяйте да обърнете внимание на комплектите и разположението на дюзите. Не забравяйте, че качеството на устройствата е много по -важно от количеството. Ефектът от хидромасажа до голяма степен ще зависи от това кои струи се използват и кои части на тялото са засегнати от водните струи. Най -добрите производители предлагат специални продукти за масаж на раменете, шията, бедрата, гърба и т.н. Използват вихрови, иглени, поточни, пулсиращи и други видове дюзи. В същото време е важно интензитетът и посоката на водните струи да се променят лесно. Някои производители предлагат специални модели, в които можете да регулирате дюзите с леко движение на пръстите си. Това е много важно в случаите, когато устройството се използва от възрастни хора или тези, които страдат от артрит.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *