fbpx

Как да изберем душ кабина

moderna dush kabina

Как да изберем душ кабина

by adminbacca |ноември 15, 2021 | Blogs

Съвременните норми и подходи за проектиране в жилищното строителство, особено когато става дума за градска среда, са ориентирани към растеж във височина, за сметка на застроената площ. Това е предпоставка за все по-компактни решения и все по-малки по площ помещения. Разбира се, в интериора на една баня това се усеща с пълна сила. Ето защо организацията на пространството е от съществена заначимост.

Инвестицията в модерна душ кабина/преграда/параван предлагана от baccabg.com  е един от начините да се оползотворят функционално и естетически даденостите на помещението.

Обособяването на суха зона в банята е не само модерно, но също така практично и елегантно решение, което спестява значително усилията за поддържане на комфорт и чистота. Когато не е възможно изцяло да се отдели мократа част от сухата, може да се заложи на частично преграждане, което да не позволява директен контакт на водата с обзавеждането.

Стъклата се изработват по поръчка и могат да се подберат размери, които са най-подходящи за конкретния случай.

Самата кофигурация като начин на отваряне/плъзгане/сгъване на вратичките, също подлежи на модификация – в зависимост от нуждите на ползвателя, а и различни особености и ограничения, наложени от даденостите на помещението.

В редовете по-долу ще споделим няколко общи ситуации с разполагане на обзавеждането и съответните практики и добри подходи за решаване на душ пространството.

Ъглово разположение с обзавеждане от едната страна

Подходящи решения: статичен параван, Г-образна душ кабина, преграда с отваряема врата, преграда с плъзгаща врата

душ кабина | baccabg.comмодерна душ кабинаГ-образна душ кабина от baccabg.com

Ъглово разположение с обзавеждане от двете страни

Подходящи решения: душ кабина тип “хармоника”, душ кабина с двойно плъзгане

душ кабина с двойно плъзгане

Разполагане на душа в дъното на помещението

Подходящи решения: статичен параван, преграда с отваряема врата, преграда с плъзгаща врата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.