fbpx

Cart

Монтаж на душ кабина в банята

Монтаж на душ кабина в банята

by adminbacca |November 15, 2021 | Blogs

Вашата баня е подходяща за монтаж на душ и душ гарнитура в почти всички случаи. Достатъчно е в нея да са монтирани вана (или душ кабина с тава) и смесител. Разбира се, душът няма да работи без смесител. Във всички останали случаи е възможен монтаж.

Душ Bacca

Основни характеристики на душ комплектите

Диаметър: Лейка с минимален диаметър, например 5 см не е добро решение. По-добре е да изберете модели от 8 см и повече.
Режими: ако обичате да стоите под струя вода под високо налягане или обратно под разпръснат поток, напомнящ лек летен дъжд, тогава трябва да закупите лейка с няколко режима.
По-добре е да изберете маркуча за свързване на лейката към смесителя с метална оплетка и защита срещу усукване.
Когато избирате държач за лейка, обърнете внимание на възможността за промяна на ъгъла на наклон, това ще направи използването на устройството по-удобно.
Закрепването на лентата за слушалки или отделен държач трябва да е надеждно. Трябва да избягвате продукти със закрепване към вендузи и др.
За по-голямо удобство можете да закупите бар с чиния за сапун и рафт, който вече е върху него. Това ще ви позволи да имате всичко необходимо за къпане под ръка.

Душ комплект
Поддръжка на душ оборудване

Основният враг на всички водопроводни инсталации е твърдата вода. Тя деактивира душ главите, смесителите и оставя неприятни варовикови отлагания по мивките, тоалетните и ваните. Ако знаете, че имате лоша вода, тогава трябва да предприемате редовни превантивни мерки, така че да поддържа красив външен вид. Следното може да помогне:

Самопочистващи се дюзи – когато едно леко докосване на пръст е достатъчно за почистване на дюзата от натрупаната вар.
Почиствайте повърхностите с меки почистващи препарати като сапун след всяка употреба, след което избършете с мека кърпа.
Периодично накисвайте лейката в разтвора на препарата за няколко минути, за да разтворите натрупаната вар.
Използване на средство против варовик, което се нанася директно върху работната част на лейката за разтваряне на отлаганията.
Изключването на почистване с абразивни средства, те ще повредят покритието и ще направят продукта не само непривлекателен, но и податлив на ръжда и корозия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *