fbpx

Парапет – ветробран

стъклени парапети | baccabg.com

Парапет – ветробран

by adminbacca |октомври 14, 2022 | Blogs

GLASSUP extention railing

 

Добре дошли в бъдещето!

Това е най-новото предложение в областта на екстериорното проектиране: автоматизирана система за трансформиращи се парапети.

Изчистената визия на конвенционалния стъклен парапет е запазена, но с едно иновационно допълнение: метални колонки с механизъм за телескопично изтегляне, който повдига втори стъклен панел до височината на човешки ръст.

 

 

Достатъчен е само един жест, за да се задейства вграденият механизъм. Не е необходим силен натиск или ръчно повдигане на тежки стъкла. Конструкцията е лека, но устойчива. Носещите колонки са от алуминиеви профили, а същинската преграда – ламинирано закалено стъкло.

Прозрачните стъклени панели от  baccabg.com осигуряват визуален простор и откриват гледка към колната среда, като в същото време предпазват от лоши климатични условия.

При монтаж в градска среда служат като преграда пред шума и праха, които са значително намалени при вдигане на стъклото.

 

 

Проектирано за максимално улеснен и опростен монтаж, това решение позволява да оцените предимствата на продукта в кратък срок, независимо дали ще бъде инсталиран във вътрешен двор, на тераса, балкон или външна зона за сядане на ресторант.

Какво е предимството на удължителните парапети GLASSUP? Най-кратко казано – свободата на избор. Подвижната част на парапета може да се повдига или пуска. Въпрос на избор е дали стъклото на парапета да се спусне, за да се слеем с околната среда, или да се повдигне докрай, за да ни защити от лошо време. Какъвто и да е изборът, едно е сигурно. Закаленото ламинирано стъкло гарантира безопасност и отлична видимост, пропуска светлината и позволява да се насладите на красотата на гледката.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.